hee



hey reader , heyy heyy :DD haha tegok gmba ats tu , ok kiteorg kawan le, 'KAWAN' ha yee ye, eh abaikan gmba ats tu act wanny saje jea update ni boring tahap hape ja duduk ruma ni ;) ha yea, tadi tak perg skola, haa egt tank ponteng tahun ni tegok2 tadi mama saja je tank kejut yang aku pun dok sedap lah tidoo ^00^ haha, yea mama tak bagi pergi skola sbb gigi aku sakitt :O n tdi pergi klinik fazlina tu, hee doc tu baikk :D aku sukaa, n dia ckp tak bole cabut sbb gusi aku dah benngkak :(( thn dia bagi ubat hari jumaat ni aku ad oppoiment dgn dia , hew hew so means aku tataw la kalau sempat aku pergi tution kalau tak .. he sorry yea sirr :DD n aku paling tak suka kalau ad org ckp aku stalker dia ^-^ mcm aku dgn neya tade kejo laen ja ken ;) hee *kenyitmata* kaw pulak jumpa aku dgn tiger tak tegur pun, snyum pun tak, wee sombong aku tank tegur kaw dah bye !! cikgu rindu nak maen handball sorry ta dtg harini :(

No comments:

Post a Comment