heyy

assalamualikum semua :))puhh puhhh dah berhabuk blog ni, sorry wanny sibuk sikit lagi pun duduk hostel so susah na onl :) okay mcm nii... huhh, penatnya baru sampai ruma, okay duduk asrama dua minggu, haha omaigod omaigod, haha betul mencabar, mcm2 terjadi, yeahh aku jadi K.D. K stand for ketua and D stand for dorm, haha tak rasa aku punya dorm mcm org gila :) yeahh itu yang buat happning right :) haha okay then ad yang tak puas hati lah hapelah, haa childsihh babe :D err sokay benda kecil :) bak kata mama pergi sana nak belajar bukan nk gaduh so just let it be :) okay pasal class pulak, huhm aku penolong then class aku ad 2 org je prempuan termasuk aku, haha lawak then classmate aku okay je, semua spoting :)) then crushh :') weee dia dah ad girlfriend :( omaigoodddd, aku sedihh arh mcm ni, nak luruh jantung aku tahu tak, haihh okay mybe ad je kekuragan dkt diri aku rite :)) okay now aku just tnggu sapa yang pndai tackel and ambil hati aku je:)) heee yeahhh

2 comments:

em336 said...

just so happened i clicked on the link to this blog. i've read a few of your post. mostly about your crushes and bf. u r very funny and playful. just remind me of my younger days. however dear, don't let yourself drown too deep into lust and infatuations. still have long journey. don't take for granted. gud luck.

wannymeow said...

ouh, thank you :))

Post a Comment