hey dear ;) ok lama tak jumpa ken, ;) sorry slalu on dkt phone jea :DD, ok mcm ni k, wanny tak tahu ap lh yang dieorg tak puas hati dekat wanny n neyra lagi ken, yeahh, kiteorg tak kacaw kaworg la, heyy, sakit pulakk hati kite ken, ok first, ap masalah nk conteng2 bnde mcm tu dekat meja tution, seriously wanny dengar pun nak tergelak jea, sumpah tak masuk akal lansung, ok sampai tersmbur lah wanny mkn dekat kantin tdi bile dengar benda mcm ni, yeahh, topic :> wanny kena raba dgn ***** ? wtf ? n neyra dah tak ad dara ? hoho, memag boleh check rite ? hello dearr haters, jgn la fitnah smpai mcm tu sekali, nk tergelak kiteorg bace bnde2 tu, sokayy la, if niat awk nk bagi kiteorg malu ? ohhm mybe tak lah, bukan tak ad maruah tapi awk, kiteorg masih ad akal untuk fikir buat bnde2 macam tu, n kiteorg takkan malukan parents kiteorg laaa, so fikirlahh lelok ok babyy ;) takpayah nak jadi stalker tak bebayar kami, buat tambah dosa jea, once awk kena then bru awk tahu laut tu dalam ke tak ok ? :DD, n thanks yea awkk, sbb bagi saya idea for update post, kalau tak mesti berhabuk post saya ni, hee thanks youuu, bye.

No comments:

Post a Comment