capital 'M'hey readers stalkers ;) hey awkk, hey semua, heyy.. ok malas nak cakap banyak dah, nak strigaht jea terus, hmm.

heyy awak :') awak, awak tahu saya suka awak, awak tahu saya sayang awak ken. awak kenapa awak bagi saya sayang awak ha, heh. awak masuk harini bru 7 hari kita kenal ken, yea before ni mcm awak ckp jea, awak selalu dengar orang sebut 'wanny' 'wanny' mcm saya juga awak, selalu dengar orang sebut nama awak, ermm. awak, semalam lepas saya tahu awak nak game saya ok seriously saya rasa broken sangat awak, then saya text awak saya suruh awak lupakan saya kan, awak kenapa awak pujuk saya ? awak kenapa awak terangkan dekat saya benda yang betul, awak saya terharu sangat :') awak kenapa awak merayu dekat saya ? awak tahu saya tak kuat awak, saya tak nak kena tipu dengan lelaki buat kali ke-2 :') then lastly awak cakap juga apa yang ada dalam hati awak tu kan, awak.. awak tak nampak kan air mata saya jatuh sebab saya terharu dengan pengakuan awak... tapi awak, awak selalu cakap jangan pernah mengharap dekat awak, hmm awak... ok saya tak tahu mcm mana saya nk berhenti mengharap dekat awak, ok memang la saya cakap dekat awak yang saya tak pernah mengharap dekat awak, tapi awak... hati saya ? saya tak boleh tipu diri saya awak :') awak, kenapa awak layan saya macam ni awak ? awak... saya menyesal kenal awak... *wipe tears*

# erm, yea wanny dahh tak tahu nak bagitahu siapa lagi sekarang :') hati wanny ? wanny tak tahu sama ad dia sakit atau tak -,-"

No comments:

Post a Comment