back off !



hey reader :) hey aku ad story ni ;) haaa, ok semlm aku pegi libry thn aku jumpaa diaa, wee mcm mana aku nak layn dia ? ameer ad dekat situ, hm ok aku sedih sgt, tapi dia ok jea lyn aku siap tarik tagn aku lagi ajak jaln sesama :') hee kaw sweet we aku sayang kaw, tapi ameer ? hm ok mlm tu aku call kayy, thn dia ckp jgn maenkan perasaan lelaki :'( kayy, aku bukan nak game, hmm aku bukan tank tnggu dia, dulu dia ad gf we aku tatw yang dia dah clash, wee aku suka dia, hm ok kaw ckp ameer aku nak letak mana ? hm aku sayang ameer jugaa :') tapi ameer tak mcm ex aku yang betul2 aku sayng dulu, dia jea yang sama mcm ex aku tuh, weeh aku nak buat apa ni ? tolonglah aku sayang dia, aku sayng ameer aku nak dia, kenapa dia mcm bagi harapan dekat aku ? kenapa wee ? memang dia pernah mengaku yang dia suka aku, tapi... hm wee kenapa mcm ni, kenapa kaw muncul lepas aku ad bf , kenapa kaw suka bagi aku rasa nak pegi bunuh diri ?! kenapa wee ? kenapa kaw buat aku suka kaw, kenapa kaw slalu carring pasal aku ? wee serious aku ckp kalaw semalam aku single lama dah aku nges dekat kaw, kaw tipu aku wee. :( ok aku benci kaw, hm.

No comments:

Post a Comment